Офертите за продукта

 

Lorelli Столче за хранене Bobo Green&White Friends (10100271722)

Още 5 офертиЗатвори офертите
44,00 лв
Информация в магазина
към магазина »
jerrykids.com
 

Lorelli - Стол за хранене Bobo Yellow Cute Owls

44,90 лв
Информация в магазина
към магазина »
detence.bg
 

Lorelli Столче за хранене bobo

63,00 лв
В наличност
към магазина »
banana.bg
Описание
Материали и поддръжка
Перете тапицерията с топла вода и мек сапун. Пластмасовите детайли трябва редовно да се почистват с влажна кърпа. Смазвайте периодично всички движещи се части. Съхранявайте продукта в сухи помещения. Не излагайте продукта на атмосферни влияния като вода, дъжд, сняг, влага или слънчева светлина. Не използвайте столчето близо до открит огън или други източници на топлина. Винаги използвайте столчето върху равни повърхности. Периодично проверявайте за разхлабени или повредени части и ако има такива, незабавно ги заменете с нови! Не използвайте резервни части, които не са одобрени от производителя или дистрибутора.
Безопасност
Този продукт е произведен в съответствие с Европейският стандарт за безопасност БДС EN 14988 (Детски високи столчета), осигуряващ максимална безопасност и комфорт за вашето дете.
Размери:5,00kg
ИнструкцияМоля преди да пристъпите към употреба да прочетете внимателно инструкциите за употреба и сглобяване !Столче за хранене BOBO_Инструкция за употреба( PDF File ) 16 467KB
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.