Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Защо Rialto на Peg Perego е най-доброто столче за хранене на маса? Защото Ви дава много повече отколкото някога сте очаквали, че продукт от този тип може да предложи...
Rialto е практично столче за хранене за маса, което е лесно за пренасяне, навсякъде, което имате нужда от него. Идеално за пътуване, почивка или излети, то с лекота следва растежа на детето, преобразувайки се според индивидуалните нужди на малчугана. Снабдено е с подвижна поставка, която може да се сгъва, може да се разглоби напълно и да бъде пренесено с лекота в стилната транспортна чанта, която е включена в комплекта му. Децата следват начина на живот на своите родители и желаят активно да участват в него, независимо дали правите нещо, сглобявате мебели или се храните, детето желае да е част от това и да се чувства полезно, да се чувства като едно със своето семейство. Столчетата за хранене за маса, като модел Rialto на Peg Perego дават възможност децата да бъдат част от всяко хранене, да се учат и активно да общуват с родителите си.

Характеристики:
  • Подходящо за използване за деца след 6 месечна възраст;
  • Rialto се регулира на височина с лекота следвайки растежа на детето;
  • Подвижна и сгъваема поставка;
  • Напълно разглобяема за лесно транспортиране с предоставената чанта;
  • Нехлъзгащи крачета;
  • Закрепва ща се с колани;
  • Регулиращ а се височина в 5 позиции (от 6 до 18 см от нивото на стола);
  • 3 точков колан за допълнителна сигурност;
  • Седалк ата и облегалката са тапицирани с еко кожа, която може да се отстрани и почисти с влажна кърпа.

Столчета за хранене Peg Perego, с тях детето е част от своето семейство!
Натрупания през годините опит помага на италианската фирма Peg Perego да предложи на клиентите си прецизно проектирани продукти, които ще отговорят на нуждите на всички родители и деца. Столчетата за хранене Peg Perego са не само място, където детето да седне, докато се храни, те са и място, което осигурява комфорт, място, където детето може да поиграе, без да е изолирано от семейството си, място, което ще стимулира растежа и психическото равитие на детето. Столчетата за хранене Peg Perego са чудесно място за дрямка, удобни и красиви, те са прекрасен избор за всяко семейство.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^